Dag 152

Dag 152 is voor Tim. Hij gaat fietsen met Jur en Jor! lees maar

2 comments

 1. Hoi Tim,
  Ik ben aan het leren fietsen zonder zij wielen. Ik vind het zo moeilijk, maar papa helpt me. Hij houd me vast en dan laat hij me los. En dan denk dat hij me nog vast heeft en dan kan ik het dus toch al een beetje alleen.
  OP het gras. Dan val je lekker zacht. Tim, ik heb ook al een keer zonder zij wielen op de straat gefietst en dat ging gelukkig ook goed.
  Nu heb ik vakantie. Ik vind dat wel een heel klein beetje leuk, maar ik ga liever naar school. Ik heb zo’n lieve juf.
  Ik heb een goed rapport met allemaal voldoendes en het liefste doe ik klimmen en klauteren .
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx fiep

 2. Ha Fiep, wat knap! Zo heb ik zwemmen geleerd. Mijn papa deed stiekem het dopje van mijn zwemband open, toen liep de zwemband leeg, maar dat merkte ik niet en ik zwom heel ver. Maar toen ik zag dat de zwemband leeg was toen kon ik het niet meer! Later wel hoor. Heb je vakantie? en waar is juf Kelly nu? Ben je volgend jaar weer bij haar? Krijg je op jouw school een cijfer voor klimmen en klauteren? Dat is leuk. Dan heb jij vast een 10! xxxxxxxxxxxxxxxxtim